DODO'S Kitchen logo

Üdvözölünk Budapest egyik legkülönlegesebb esküvői helyszínén a DODO'S Kitchenben!

A DODO’S Kitchen romantikus környezetében valóra válthatod álmaid esküvőjét


Gyönyörű, közvetlen Duna-parti helyszín, hatalmas zöld terület, teraszos étterem, mesés konyha, finom italok és profi szerviz vár. 

DODO'S Kitchen Rendezvény Esküvői helyszín Budapest

Romantikus környezet

A DODO’S Kitchen étterem Dél-pesten, közvetlenül a Duna partján fekszik, ahol hatalmas zöld pázsit és a Duna látványa biztosítják a tökéletes hátteret a szertartáshoz. 

A lenyűgöző környezet, a természet közelsége, a vízpart varázslatos hangulata és illata teszik felejthetetlenné az esküvőtöket.

Éttermünk és a **** Duna Garden Hotel kertje tökéletes helyszínt kínál a nagy napra, amelyet Ti, az ifjú pár, szüleitek és vendégeitek is imádni fognak.

Kiváló lokáció

Nem kell vidékre utaznotok, hogy egy különleges esküvői helyszínen tarthassátok meg álmaitok esküvőjét. Éttermünk Budapest belvárosától mindössze 10-20 percre található, így könnyen megközelíthető.

Budapesti vendégeitek akár taxival is hazamehetnek az esküvő végén, nem kell számukra szállásról vagy utazásról gondoskodnotok.

Az autóval érkező vendégeiteket pedig hatalmas ingyenesen használható privát parkolónk várja.

A repülőtér sincs túl messze tőlünk, ezért külföldi vendégeitek is könnyen eljutnak hozzánk.

DODO'S Kitchen Rendezvény Esküvői helyszín Budapest
**** Duna Garden Hotel Delux lakosztály

Étterem és **** Hotel

A DODO’S Kitchen étterem a **** Duna Garden Hotel épületében található, amely 19 prémium szobával rendelkezik, így a vidéki és külföldi vendégek számára is ideális szálláslehetőséget kínál.


Szobáink a Dunára, egy bambuszokkal övezett belső udvarra, vagy az épület mellett található Csónakházra néznek. A természetes színekben pompázó, légkondicionálóval és LCD TV-vel felszerelt szobákban kényelmesen készülhettek az esküvőre.

Tökéletes helyszín minden évszakban

Télen a beltéri rendezvényterünk akár 100-120 fős esküvőknek is otthont adhat, míg nyáron a teraszunkkal együtt akár 150-180 fős ünnepségeket is lebonyolítunk.

Természetesen kisebb, 40-60 fős esküvőket is szívesen látunk.

DODO'S Kitchen Rendezvény Esküvői helyszín Budapest

Kiemelkedő konyha

Tudjuk milyen fontos, hogy vendégeitek jól érezzék magukat, finomakat egyenek. Biztosak lehettek benne, hogy éttermünk konyhájára nem lesz panaszotok. 

Változatos menüink friss alapanyagokból készülnek.

Legyen szó hagyományos, modern vagy tematikus esküvői menüről, séfünk és konyhai csapatunk garantáltan elkápráztatja az ízlelőbimbókat.

RÓLUNK MONDTÁK

Nálunk készült esküvői fotók

FOGLALÁS ÉS ELÉRHETŐSÉGEINK

Ha felkeltettük érdeklődéseteket, kérjük, vegyétek fel velünk a kapcsolatot, hogy személyre szabott ajánlatot készíthessünk nektek. 

Látogassatok el hozzánk, és nézzétek meg személyesen is a DODO’S Kitchen varázslatos esküvői helyszínét!

Petra segít nektek!

Esküvővel kapcsolatos kérdéseitekkel kapcsolatban keressétek kollégánkat Petrát. Petra több tucat esküvő sikeres lebonyolításában segített már. 

Egyeztessetek időpontot és Petra megmutatja nektek a csodálatos esküvői helyszínünket. 

Petra elérhetőségei: 

Gyűrűsi-Csikós Petra

Rendezvényszervező

Telefon: +36 30 160 7094

E-mail: sales@dunagarden.hu

Esküvői ajánlatkérés

Az alábbi űrlap kitöltésével kérhettek előzetes információt, és ajánlatot az esküvőtökkel kapcsolatosan. Kollégánk igyekszik a lehető legrövidebb időn belül, lehetőség szerint 1 napon belül válaszolni nektek.